• دوشنبه ۲۲ خرداد ماه، ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۰
  • دسته بندی : اجتماعی
  • کد خبر : 963-13290-5
  • خبرنگار : 911201
  • منبع خبر : گزارش

رئیس دامپزشکی شهرستان خبر داد:

انتقال گوشت گرم قصابی‌های ایلام به سالن‌های پیش سردکن کشتارگاه صنعتی

رئیس دامپزشکی شهرستان ایلام گفت: گوشت گرم مورد نیاز قصابی‌های شهرستان پس از کشتار و با نظارت کارشناسان دامپزشکی   به مدت ۲۴ ساعت در سالن پیش سردکن کشتارگاه صنعتی نگهداری می‌شود.

دکتر «محمد علی‌رحمی» در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه ایلام، اظهار کرد: با توجه به بروز بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در کشور و در راستای پیشگیری از این بیماری، گوشت گرم مورد نیاز قصابی‌های شهرستان پس از کشتار و با نظارت کارشناسان دامپزشکی  به مدت ۲۴ ساعت در سالن پیش سردکن کشتارگاه صنعتی نگهداری و سپس به مراکز عرضه مجاز انتقال داده می‌شوند.

وی با بیان اینکه با این روند همشهریان عزیز می‌توانند با اطمینان کامل از این مراکز گوشت مورد نیاز خود را تهیه کنند، تصریح کرد: در خصوص معرفی مراکز کشتار غیر مجاز به مراجع قضایی جهت پلمپ واحد و برخورد با متخلفین هماهنگی های لازم به عمل آمده است.

رئیس دامپزشکی شهرستان ایلام به شهروندان توصیه کرد با توجه به خطر بروز بیماری تب کریمه کنگو ، گوشت قرمز را به هیچ عنوان از مراکز غیرمجاز  که بدون نظارت دامپزشکی اقدام به کشتار دام می‌کنند، خریداری نکنند.


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: